Grijsspecialist


Op een dag ontdek je dat natuurlijke haarkleur verandert, het aantal grijze haren neemt toe. Je kunt er niet meer om heen… wat nu? Je hebt je voorgenomen het verouderen te omarmen maar dan wel stijlvol. De vraag is dan hoe pak je dat aan? Eén van de opties is iedere keer weer de uitgroei bijwerken. Helaas moet dat dan steeds vaker omdat het grijspercentage toeneemt. Als je dit geen probleem vindt, is dat een goede optie.

Er is ook een groep die zich afvraagt hoe grijs bij hen zou staan, zij balen van het steeds vaker  bijwerken van de uitgroei. Tegen hen wil ik zeggen: “Er zijn meerdere opties!”


'Grey blending’
Wij beheersen methodes om het haar te vergrijzen, je kunt er voor kiezen om dit geleidelijk te doen, door middel van ‘grey blending’. Het is een fantastische manier voor iedereen die de overgang naar volledig grijs nog niet aandurft of die de uitgroei-fase wil omzeilen. Door de combinatie van gekleurd haar, een grijze uitgroei en grijze highlights wordt de uitgroei minder zichtbaar en ontstaat er een prachtige blend van tinten die voor een zachte overgang naar een natuurlijk grijs kapsel zorgen.


'Grey in one day’ methode is geïnspireerd op het werk van de Amerikaanse colorist Jack Martin, zijn methode is spectaculair.

 

Wil jij weten welke methode bij jou kan? Of jij mooi bent met grijs haar? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek met Natasja, dit gesprek kost 25 euro, is vrijblijvend en duurt ongeveer een half uur.